• Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter

Cypern information

Underbart klimat, höga levnadsförhållanden, bekvämt geografiskt läge och många stränder med blå flagg gör Cypern till ett idealiskt land för att äga ett fritidshus eller till och med en plats för uppfostran av barn.
Med en historia som går tillbaka tusentals år, är Cypern den största och mest kosmopolitiska ön i östra Medelhavet. Medelhavets klimat är fantastiskt och dess naturliga skönhet är häpnadsväckande. Hisnande berg och en kustlinje vid stränderna med kristallklart vatten gör Cypern till en drömdestination där besökare kan njuta av bad och vattensporter 365 dagar om året.
Den grekiska delen av Cypern är i dag medlem i EU med Euro som valuta, medan norra delen är turkcypriotisk. Invånarna på ön har förmånen av avancerad infrastruktur inom sjukhus, gator, skolor, universitet, nöjescentrum, restauranger, teatrar, butiker och tjänster över hela linjen. De officiella språken på ön är grekiska och turkiska, dock är engelska väldigt gångbart då ön tidigare var under engelskt protektorat.
Förvärv av lägenhet/villa på Cypern är förverkligandet av drömmen om ett boende vid havet, liksom en lönsam investering som har många fördelar och framtidsutsikter. Cypern är ett utmärkt val för dig som vill kasta dig in i kontrastens atmosfär och bekanta dig med färgglada traditioner varje dag under din vistelse i landet.
En av de viktigaste fördelarna med att köpa ett hus på Cypern är möjligheten att komma hit när som helst på året. Dessutom ger ön med 340 soliga dagar om året, dig till och med att komma ifrån det tråkiga och kalla hemmaklimatet med att dyka upp här med känsla av vår/sommar! Regelbunden flygkommunikation med många länder gör landet så tillgängligt som möjligt.
Ett fönster mot Europa för dig och din familj!
Säkerhet: En av orsakerna till ön är så populär är den låga brottsligheten. Cypern har under många år varit ett populärt resmål för svenskar.
Vi kommer fortlöpande att komma med mer information om Cypern, där vi erbjuder prisvärda lägenheter och villor.

Rolf Lundbäck

Cypern

En solsäker ö med storslagen natur Trevlig atmosfär och utmärkt mat
Engelsktalande befolkning

Cyprus flag

God ekonomi

Prisvärda hus och ekonomiska fördelar Flesta hus med havsutsikt
Bra seriös byggare - Hög kvalite