Mythical Spa Suites - Lyxiga lägenhetssviter

Lyxiga lägenhetssviter i en förstklassig resort vid havet med gemensamma pooler, lekplats, sportanläggningar, gym och spa.
Den här sista byggnaden av Mythical Resort and Spa tar med 24 elitsvitslägenheter till hörnstenen i områdets största resort komplex. Varje lägenhet har en rymlig modern planlösning med intelligent design för att dela sov- och vardagsrum. Genial användning av utrymme med inbyggd förvaring och ett strömlinjeformat kök ger alla bekvämligheter i en hel lägenhet i en ljus och öppen design. Dessa lyxiga sviter erbjuder en perfekt pied-ā-terre för att njuta av de vackra stränderna och det underbara nattlivet på östra Cypern.
En fridfull Seaside Resort
Inbäddat i året runt-semesterorten Kapparis i norra Protaras, är komplexet perfekt beläget för att ha nära till alla bekvämligheter. Kapparis är särskilt populärt för familjer och har 6 vackra vikstränder, var och en skyddad med naturstenformationer. Som ett turistområde finns restauranger, butiker och underhållning året runt och kan nås till fots på bara några minuter. Titta gärna på bildspelet nedan för större bilder!

Mythical Spa Suites

Covered Area: 41 m˛ to 44 m˛

Mythical Spa Suites

Verandas: 0 m˛ to 9 m˛ - Bedrooms: 1

Mythical Spa Suites

Living room and kitchen

Total units: 24 - Status: Completed
Common Pool

Luxury Apartment Suites - Bildspel
Energy Rating: A - From 135 000 Euro

Protaras Kapparis - Airport 55 km - Beach 500 m - Shopping 200 m

Mythical Spa Suites

Mythical Spa Suites

Mythical Spa Suites

Modern 1 Bedroom Suites - Open, spacious design - Highest quality of materials - Private parking space for each residence

Expansive communal facilities
Part of the biggest resort in the area
Spa and gym complex with additional services

Plethora of amenities right near the resort such as restaurants serving local and international cuisine, cafes, bars, and supermarkets

Mythical Spa Suites

Mythical Spa Suites

Mythical Spa Suites