Nissi Residences - Moderna designervillor

Moderna designervillor med vacker havsutsikt och gångavstånd från de många stränderna och bekvämligheterna i centrala Ayia Napa.
Nissi Residences uppvisar en harmonisk design som blandar jordfärger och naturmaterial i den omgivande miljön och skapar en fristad som är distinkt, lyxig och vågad. Totalt åtta stora villor ligger i ett privat och arkitektoniskt fantastiskt komplex.

Tre olika men lika smakfulla mönster - allt från 250 kvadratmeter till 470 kvadratmeter i fastighetsstorlek - erbjuder var och en elegant och diskret raffinaderi på ett avundsvärt, utmärkt läge. Varje villa drar nytta av en privat, täckt parkeringsplats och generöst proportionerade inre och yttre utrymmen som effektivt förlänger inomhusboendet utåt där de privata trädgårdarna kompletteras med toppmoderna infinity pooler.

Dessa designervillor ligger på den mjuka sluttningen ovanför Ayia Napas huvudväg, och har nära till de många bekvämligheterna i semesterorten. Med århundraden av kultur och historia är Ayia Napa ett av de mest ikoniska turistmålen på Cypern. De berömda stränderna i området ligger bara en kort promenad bort medan dess internationella restauranger, pubar och shopping och mode i världskvalitet finns längs huvudvägen vid havet, bara 100 meter från Nissi Residences. Titta gärna på bildspelet nedan för större bilder!

Nissi Residences

Covered area = 135 m² to 178 m²
Living room and kitchen

Nissi Residences

Modern Villas
Bedrooms: 3

Nissi Residences

Walking Distance to the Beach - Private Covered Parking

Total units: 8 - Plot 229 m² to 393 m² - Pool: 18 m² to 40 m² Overflow

Modern design villas - Bildspel
Energy Rating: A - From 530 000 Euro

Ayia Napa Centre - Airport 40 km - Beach 500 m - Shopping 200 m

Nissi Residences

Nissi Residences

Nissi Residences

Stylish Modern Design - Open Plan Living Area - High-Tech Private Pool - Controlled Access Gated Community

Thermal Insulation for Energy Efficiency - Granite Kitchen Worktops - High Quality Sanitary Fixtures

Hardwire Provisions for TV, Internet, and Telephone - High Standard Double-Glazed Windows

Nissi Residences

Nissi Residences

Nissi Residences