Pliades Seafront Villas - Lyxfastigheter i Ayia Napa

Lyxiga fastigheter vid havet i Ayia Napa, Cypern. Exklusiva, vackert designade villor med vidsträckt havsutsikt. Pliades Villas är en exklusiv nyutveckling av lyxiga bostadsutrymmen. Varje hus är byggt tillräckligt nära varandra för att skapa en härlig liten gemenskap och erbjuder gott om utrymme för maximal integritet och komfort. Den gnistrande vita utsidan flankerad av robust sten panel och glittrande glasfasad utstrålar en känsla av lyx och sorglös elegans, kompletterad med den stora vita sanden och det azurblå vattnet på öns östra kust.
Pliades Villas består av 7 villor alla med panoramautsikt över havet. Varje bostad har tre våningar som inkluderar en nedre våningen, bottenvåningen och första våningen, samt två sovrum och ett sovrum och tre badrum. Rikliga balkonger har utsikt över frodig grönska och en överflödig högteknologisk pool avskild i en vackert anlagd trädgård, för invånarna att njuta av i sitt eget hem. Varje bostad har sin egen takterrass med fantastisk havsutsikt över horisonten.
Det fridfulla området Ayia Thekla har gjort sig ett namn som ett utmärkt läge för bostäder och fritidshus, tack vare sin omfattande naturskönhet och närheten till Ayia Napa Marina. Trots denna ökade popularitet har området emellertid behållit sin charm i byn och är fortfarande en fridfull oas av otrolig skönhet.
Promenera längs vita sandstränder och doppa tårna i det kristallklara vattnet. Njut av färsk fisk och skaldjur i de utmärkta restaurangerna längs kusten, med färsk fisk levererad i överflöd från Ayia Theklas pittoreska fiskehamn. Titta gärna på bildspelet nedan för större bilder!

Pliades Seafront Villas

Buildable Area: 255 m² to 310.55 m²

Pliades Seafront Villas

Bedrooms: 5

Pliades Seafront Villas

Living room and kitchen

Total units: 7 - Plot 417 m² to 651 m² - Private Pool

Seafront Villas - Bildspel
Energy Rating: A - From 2 150 000 Euro

Airport 40 km - Seafront Villas - Direct Sea Access - Shopping 5 minutes

Pliades Seafront Villas

Pliades Seafront Villas

Pliades Seafront Villas

Seafront Properties - Panoramic Sea Views - Large open-plan spaces and functional living areas

Tranquil location and spacious gardens - Private covered parking - Easy motorway access

Basement and roof garden are included, offering amazing views of new marina and Ayia Napa

Pliades Seafront Villas

Pliades Seafront Villas

Pliades Seafront Villas