• Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter
  • Villor och lägenheter

Cypern är Medelhavets "hot spot" för fastighetsinvestering

En kombination av hög livskvalitet, solsken året runt och naturlig skönhet, lätthet att göra affärer och incitament för investeringar erbjuder investerare en attraktiv upplevelse när det gäller både bo och göra affärer På senare år har ön också blivit ett betydande nav för finansiella tjänster, lagar och internationell sjöfart och erbjuder otaliga investeringsmöjligheter. Med upptäckten av gasfält belägna på öns södra kust fortsätter öns betydelse att öka.
En medlem av EU
Republiken Cypern blev en fullständig medlem av Europeiska unionen 2004, som i sin tur inledde en ny era av ekonomisk, politisk, social och miljömässig tillväxt. År 2008 anslöt sig ön till europeiska monetära unionen, vilket gjorde det möjligt för investerare att fritt få tillgång till EU-marknaden medan de gynnades av lägre kostnader och större prisöppenhet i hela euroområdet, vilket ökade förtroendet för den finansiella miljöns säkerhet och tillförlitlighet. Detta förtroende fortsätter idag eftersom Cypern fortsätter att njuta av tillväxt i många sektorer.
Progressiv infrastruktur
Cypern har en avancerad och effektiv infrastruktur. Ett modernt vägnät säkerställer att transporter över ön är enkel och snabb. Internationella flygplatser i Larnaca och Paphos erbjuder flyg till och från Europa och Mellanöstern, och omfattande sjöfartsanläggningar i Limassol och Larnaca betjänar öns rådande import- och exportmarknader. Betydande investeringar har gjorts för att främja den tekniska infrastrukturen på ön. Cypern har ett väletablerat telekommunikationsnätverk, erkänt som ett av de bästa i regionen.
Kvalitetslivsstil
För de som har tur nog att bo på Cypern är en ren och hälsosam miljö högst upp på listan över fördelarna med att bo på ön. Cypern erbjuder en avundsvärd livsstil med en hög levnadsstandard. En idealisk balans mellan arbete och familjeliv är unik för ön och ingripen i dess kultur. En kombination av utmärkt väder, vackra omgivningar, säkerhet och gästfrihet gör upplevelsen av att bo på ön en att önska och njuta av.

Rolf Lundbäck

Cypern

En solsäker ö med storslagen natur Trevlig atmosfär och utmärkt mat
Engelsktalande befolkning

Cyprus flag

God ekonomi

Prisvärda hus och ekonomiska fördelar Flesta hus med havsutsikt
Bra seriös byggare - Hög kvalite